In een weekend scheiden

In 3 stappen gescheiden:

Intake : 

De mediator kijkt of u geschikt bent, alsmede welke informatie en professionals er nodig zijn om uw scheiding te kunnen regelen.

De gesprekken:

De scheidingsspecialist en u aanspreekpunt helpt u en uw partner om samen tot een goede regeling voor de scheiding te komen. 

Een mediator zet alles op papier, de financieel scheiding adviseur bespreekt het financieel deel en controleert of de door u gemaakte afspraken ook fiscaal goed opgesteld zijn.

Als alles goed op papier staat sluiten wij het weekend af.

De mediator zal alles doornemen met de advocaat. U kunt samen nog een week nadenken of de afspraken echt opgeschreven zijn zoals u dat wenst.

De advocaat zal de stukken doornemen met u en uiteindelijk worden de stukken ingediend bij de rechtbank.

Gemiddeld krijgt u binnen 6 weken de beschikking en inschrijving in het register afhankelijk van de gekozen rechtbank. Daarna is uw scheiding definitief .

Locatie:

In principe is elk hotel in Nederland geschikt. Samen bespreken wij welk hotel u voorkeur heeft.

Een hotel is niet alleen neutraal terrein, maar bovendien ontspannend en van alle gemakken voorzien en daardoor zeer geschikt om de mediation in 2 dagen (48 uur) af te  ronden. 

 

 

 

Afwikkeling :

De mediator wikkelt de scheiding voor u en uw partner af. U krijgt nog 1 gesprek met een advocaat. De advocaat neemt contact met u op en zorgt dat alle stukken bij de  rechtbank worden ingediend. 

Onze mediators helpen u om op een vakkundige, snelle, betaalbare en vooral positieve wijze uw scheiding te regelen. 

 

Privacy

Gedurende uw verblijf in onze hotels bent u volledig anoniem. Niemand is op de hoogte van de reden van uw verblijf. 

Op die manier heeft u volledige privacy en voelt u zich prettig in een comfortabele hotel waar u zich anoniem mengt onder reguliere gasten. 

In een Hotel vindt er slechts 1 echtscheidingsprocedure tegelijk plaats.

 


Disclaimer Privacyverklaring