Locations

Of het nu gaat om een coach gesprek in een afgesloten ruimte, een rustige werkplek voor jezelf, of een creatieve omgeving om je klanten te ontvangen- DOCK beschikt over al deze mogelijkheden. Ook ontdekken steeds meer organisaties onze DOCK vestigingen en alle voordelen die het concept biedt. Bekijk hieronder onze locaties en plan gerust een afspraak in voor een bezichtiging.

Click for Locations

Deventer

Gelegen op een zeer goed bereikbare locatie - dicht bij de A1 en het centrum van Deventer - ligt DOCK Deventer Keulenstraat. De locatie beschikt over professionele werkplekken, zithoeken en zelfs een akoestische telefoon wand die in samenwerking met de School voor de Ondernemers gebruikt kunnen worden. Daarnaast beschikt de locatie over een ruime en luxe coach-/en spreekruimte en een prachtige vergaderruimte voor max. 10 personen.

Coach- en spreekruimte: € 10,00 per uur
Open werkruimte: € 10,00 per uur
Vergaderruimte: € 15,00 per uur (max. 10 personen)

Zutphen (Zaadmarkt)

Gelegen in het gezellige stadscentrum van Zutphen ligt DOCK Zutphen. DOCK heeft op de tweede etage van een prachtig monumentaal pand een Conference DOCK beschikbaar, geschikt voor maximaal 4 personen.
Hier kunt u uw klanten ontvangen in een zeer indrukwekkende en professionele omgeving.
Parkeren is betaald en kan voor de deur. Op marktdagen (donderdag & zaterdag) kunt u op nog geen honderd meter loopafstand parkeren.
Openingstijden 7 dagen per week van 6:00 tot 22:00. Toegang alleen via reservering en met alarmcode.

Coach- en spreekruimte: € 10,00 per uur

Zutphen (Waterstraat)

Midden in het centrum op Waterstraat nr. 5 ligt DOCK Zutphen - Waterstraat. De DOCK locatie bestaat uit een ruime en lichte coach-ruimte, die tevens te gebruiken is als werkplek voor maximaal 6 personen. Het pand beschikt over een eigen receptie, lift, fietsenstalling, en is gesitueerd in een rustige straat vlak bij de haven (en uiteraard de IJssel), het gemeentehuis en de Walburgiskerk. Openingstijden: 5 dagen per week van 9:00 - 17:00.

Coach- en spreekruimte: € 11,00 per uur