Training Luisteren en gehoord worden!

 “Luister je wel?”

Degene tegenover je voelt dat je met je gedachten afgedwaald bent en helemaal niet goed meer aan het luisteren bent. De gedachten in je hoofd leiden je af. Of misschien denk je na over wat je gesprekspartner een paar minuten geleden vertelde en ben je in je hoofd al bezig oplossingen te verzinnen of adviezen te formuleren. Echt luisteren is een activiteit die veel aandacht en concentratie eist.

Goed luisteren kan je leren en trainen. Wanneer voel je je goed in relatie tot anderen? Als je gezien en gehoord wordt. Als je erkenning krijgt en je begrepen voelt. Dat geldt eigenlijk voor iedereen, dus ook voor jouw vrienden, je partner en collega’s. En niet te vergeten voor jou!

Hoe luister je goed en hoe zorg je ervoor dat je zelf gezien en gehoord wordt en dat je de erkenning krijgt die je verdient?

Deze training leert je luisteren naar de natuur, jezelf en de ander. Lekker buiten zijn, praktische oefeningen doen, en vuistregels meekrijgen waar je direct zelf mee aan de slag kan, op je werk en thuis.  We gaan heerlijk de buitenlucht in, trek dus lekkere kleding aan en fijne wandelschoenen.


 

Wanneer:        Woensdag 4 oktober  13:00-15:00 uur / 26 oktober 10:00-12:00 uur

Waar:              Bronsbergen 25, Zutphen Bronsbergenmeer

Tarief:             15,00 euro. Incl. wat drinken.


Kunt u deze datum niet bel of mail gerust voor een andere afspraak. Info en aanmelden : info@petraackermans.nl 0629775763 / 0575471799

Meer activiteiten

<-->