Ieder plan is persoonlijk, ons advies is onafhankelijk, mijn dienstverlening is altijd maatwerk

Jouw specifieke situatie, doelen en wensen is mijn uitgangspunt. Een scheiding komt nog steeds vaak door financiële probelmen en ook als u uit elkaar gaat zonder schulden is het best een opgave om je financiën weer goed in beeld te krijgen na de scheiding. Ik help u daar graan mee.

Daar waar je eerst een pensioen opbouw voor je alleen had, heb je hem wellicht moeten delen met je ex -partner waardoor je pensioen opbouw er heel anders uit ziet. en Hoe zit het met de hypotheek, de fiscale gevolgen van de scheiding. Logisch dat je vragen hebt als: ‘ want hoe ziet mijn financiële toekomst er straks uit? Waar heb ik recht op? Hoe zit het met fiscaal partnerschap ?’ Hoelang mag ik nog de hypotheekrente aftrekken als ik het huis verlaten heb?

Op al deze vragen geef ik jullie antwoord. Duidelijkheid geeft rust.

 

Na het intake gesprek ga je alle stukken bijeenzoeken  welke je bij mij mag inleveren. Denk aan bijvoorbeeld je bankafschriften, hypotheek , verzekeringen en pensioen. Ook je schulden welke bekend zijn mag je bij mij inleveren. Een groot deel gaat digitaal via inloggen met je Digid D.

Als je alles ingeleverd heb dan ga ik een financieel overzicht maken om alles goed in beeld te krijgen. Ook laat ik zien wat je eventueel aan verzekeringen opnieuw moet afsluiten en indien nodig vraag ik een hypotheekadviseur of verzekeringsagent aan tafel. Het fijne is dat ik nauw samenwerk en het kantoor deel met deze professionals. Zo kunt u er van verzekerd zijn dat alles nauwkeurig uitgezocht gaat worden en u weer rustig u toekomst tegemoet kan gaan. Als u met mij een afspraak maakt zorg ik dat u snel weer rust ervaart!

 

<-->