MediationMediation voor Familie, echtscheiding en onderwijszaken

 

Wat is mediation?

  • Mediation is neutraal en onafhankelijk. De mediator kiest geen partij en heeft geen belangen bij afspraken die de partijen maken
  • Is vertrouwelijk en valt onder geheimhouding. Partijen mogen geen informatie uit de gesprekken delen met derden, tenzij anders overeengekomen door de partijen en schriftelijk is vastgesteld.
  • U komt vrijwillig. U kunt op elk gewenst moment besluiten de mediation te beëindigen.
  • Het zelf oplossen van uw conflict.
  • win – win situatie. Bepaal zelf uw toekomst eruit ziet.

 

Mediation is bedoeld om het conflict helder te krijgen zodat u met elkaar in gesprek kunt gaan. Hierdoor kunnen er afspraken gemaakt worden waar u zich beidde in kunt vinden.

 

Mediator is een vrij beroep. Iedereen mag zich mediator noemen. De titel MfN Mediator is beschermd. Alleen mediators die deze titel hebben kunnen zich in het kwaliteitsregister voor MfN Mediators laten plaatsen. Een MfN mediator kan zich aanmelden als rechtbank mediator en bij de Raad voor Rechtsbijstand zodat u een toevoeging kunt krijgen, hier zijn strenge eisen aan verbonden. Zorg altijd dat u met een betrouwbare en geregistreerde mediator samenwerkt.

 

Onze mediator is MfN mediator en heeft naast de basisopleiding zich gespecialiseerd in autisme en samengestelde gezinnen. Daarnaast heeft zij gewerkt bij een groot verzekeringsmaatschappij in het oosten van het land en voor een internationaal bedrijf werkzaam op gebied van  kredietwaardigheid beoordelingen. Haar ervaringen op het gebied van verzekeren, hypotheken en financiën neemt zij mee in het echtscheidingsproces bij mediation. Zo bent u verzekerd van goed advies en hulp bij uw scheiding van A tot Z. Mocht het nodig zijn, werken wij samen met een advocaat welke veertig ervaring heeft en een fiscaal jurist met jarenlange ervaring.

 

U kunt bij ons maatwerk verwachten en een neutrale onpartijdige blik. Zodat u aan een zorgeloze toekomst kunt beginnen.

 

 


Wat betekent MfN geregistreerd mediator?


 

Voor u betekent dit dat u met een mediator aan tafel zit die door verplichte bijscholingen per jaar, altijd deskundig en bekwaam zal blijven in zijn vakgebied. De MfN mediator moet zich houden aan de gedragsregels van het MfN. Onafhankelijkheid, neutraliteit en vertrouwelijkheid behoren tot de fundamentele beginselen. Een MfN mediator is onderworpen aan onafhankelijk tuchtrecht voor mediators. Voor verdere informatie verwijs ik u naar: http://mfnregister.nl/

 


 In overleg, kom ik bij u thuis of maakt u een afspraak bij mij op kantoor.

cropped-LOGO-MAMA.png


Familie mediation
Mediation ouder-kind
Echtscheiding mediation
Onderwijs mediation