Scheiden is een ingrijpende periode, er komt zoveel bij kijken. Niet alleen praktisch en financieel maar zeker ook emotioneel. Ik ben goed in de ondersteuning van al deze facetten. Als mediator begeleid ik het hele proces van A tot Z en regel ik de scheiding voor jullie. Ik ontzorg jullie en adviseer bij de te maken keuzes.  Uiteraard met begrip en ruimte voor emoties. Scheiden brengt onzekerheid over de toekomst, die voor 80% afhankelijk is van de financiĆ«le (on)mogelijkheden. Dan zijn rust, inzicht en de juiste beslissingen nodig. 

Wat je dan nodig hebt is een deskundige adviseur en mediator. Als geregistreerd MfN familiemediator en financieel echtscheidings-adviseur regel ik jullie hele scheiding. Daarbij krijgen jullie onmiddellijk inzicht in hoe het leven er na de scheiding eruit kan zien. Jullie bepalen daarbij de keuzes. Dit inzicht geeft rust en vertrouwen. Ik beschik over een gedegen financiĆ«le achtergrond en het juiste inleving-vermogen. Jullie belang staat bij mij altijd voorop. Ik werk nauw samen met een advocaat, makelaar en hypotheek-en verzekeringsadviseur. Zo hoeft u niet om tafel bij verschillende kantoren. Ik ontzorg u van A tot Z. 

MfN register

Gedragsregels MfN mediator

Mediation reglement

U kunt maatwerk verwachten en een neutrale onpartijdige blik. Zodat u aan een zorgeloze toekomst kunt beginnen.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel of app gerust. Of maak een afspraak voor een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek.

<-->