Mijn tarief is duidelijk, dus inclusief BTW

Scheiden is een emotionele gebeurtenis. Wederzijdse belangen veranderen in tegenstrijdige belangen. Er zijn meningsverschillen en een miscommunicatie ontstaat al snel. Het is belangrijk dat jullie je scheiding laten regelen door iemand die jullie allebei vertrouwen. Daarom hecht ik veel waarde aan een kennismaking gesprek en neem ik daar uitgebreid de tijd voor.

Tijdens deze kennismaking bespreken wij jullie wensen, ook bespreken wij de tijdslijn. Meestal worden er al wat inhoudelijke vragen beantwoord, zodat jullie wat verder geholpen zijn.

Als de kennismaking tegen valt kunt u stoppen nog voordat wij begonnen zijn. Want dan is dit al lastige traject, gedoemd te mislukken en dat is nou precies wat wij willen voorkomen. Het kennismakingsgesprek is altijd gratis en duurt gemiddeld 60 minuten.

Wat kost gemiddeld een scheiding

 

Gemiddeld duurt een scheiding 10 a 15 uur. Mijn uurprijs is €165,- per uur. Dit is inclusief het werk achter de schermen. Het opstellen van een ouderschapsplan, convenant, het berekenen van partner- en kinderalimentatie. (Heeft u een huurhuis en geen kinderen dan zijn er minder werkzaamheden en zijn het aantal uren minder).  Daarnaast komen de kosten bij voor het indienen van het verzoekschrift door de advocaat gemiddeld €600,- bij de rechtbank en €303 griffierecht. Er zijn dus geen verborgen achteraf.

Ik begrijp dat u van deze prijzen schrikt. Toch hoeft u niet schrikken, op de meeste sites staan geen tarieven of tarieven excl. btw genoemd. Bij mij weet u waar u aan toe bent. Ik lever maatwerk en u heeft altijd een vertrouwd gezicht te maken, indien nodig komt er een fiscalist (Wietze Bosga) aan tafel om de puntjes op de i te zetten.

Naast een uur prijs kunt u voor pakketprijzen kiezen zo weet u precies waar u aan toe bent.

 

 

In overleg kom ik bij u thuis of maakt u een afspraak bij mij op kantoor. Desgewenst is dit ook ’s avonds mogelijk.

<-->