Financieel echtscheiding advies bij een scheiding is van belang. Er moeten in een korte tijd een groot aantal financiële en fiscale beslissingen worden genomen. Het advies van een deskundige financieel echtscheidingsadviseur is dan meer dan welkom. Vaak stuurt een mediator of advocaat u door naar een financieel scheiding adviseur of een financieel planner. Ik ben MfN mediator en heb daarnaast de opleiding tot financieel echtscheidingsadviseur gevolgd bij de scheidingsdeskundige. Naast mijn werk als mediator heb ik jaren lange ervaring opgedaan bij een groot verzekeringskantoor en een internationaal bedrijf voor incasso en kredietwaardigheid. U financiën zijn bij mij in vertrouwde handen

Welk financieel scheidingsadvies kunt u verwachten van een adviseur?

Tijdens een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek bespreken we wat ik voor u kan betekenen. Wat zijn uw vragen? Op welke punten heeft u behoefte aan financieel advies? Wilt u inzicht in uw pensioen en hoe u deze het beste kunt verdelen? Wilt u een uitgebreid advies over partneralimentatie, verkoop huis of juist behouden?

Indien u met mij in zee wilt ga ik aan de slag en maak inzichtelijk wat u het beste kunt doen in uw specifieke situatie. Bijvoorbeeld: hoe kunt u uw hypotheek, pensioen, verzekeringen en beleggingen het beste laten aansluiten op uw toekomstplannen na de scheiding? Of wat kunt u het beste aanpassen in uw (levens)testament zodat u elkaar en uw kinderen verzorgd achterlaat bij onverhoopt overlijden? De gegevens levert u snel en vanuit huis aan. Met uw DigiD logt u in daarna worden uw financiële gegevens geüpload in uw digitale klantdossier.

Dit bespaart tijd en geld. Voor alles wat u zelf kunt doen hoeft u mij tenslotte niet te betalen. Op basis van mijn advies weet u wat de mogelijkheden zijn en of uw wensen en plannen haalbaar zijn.

Mijn conclusies licht ik tijdens een adviesgesprek toe aan de hand van een begrijpelijk en duidelijk financieel adviesrapport

De kosten voor het kennismakingsgesprek van een half uur neem ik voor mijn rekening. 

Belastingdienst en scheiden
Financieel plan bij schulden en/ of nieuw plan na de scheiding

<-->