Financieel echtscheiding advies

cropped-Mediator-achter-bureau-parentshouses.jpeg
21590018
21590002
21590008
previous arrow
next arrow
 
Financieel echtscheiding advies bij een scheiding is van belang. Er moeten in een korte tijd een groot aantal financiële en fiscale beslissingen worden genomen. Het advies van een deskundige financieel echtscheidingsadviseur is dan meer dan welkom. Vaak is een mediator of advocaat niet deskundig op financieel en fiscaal gebied. Ik ben MfN mediator en heb daarnaast de opleiding tot financieel echtscheidingsadviseur gevolgd bij de scheidingsdeskundige. Naast mijn werk als mediator heeft zij jaren lange ervaring opgedaan bij een groot verzekeringskantoor en en internationaal bedrijf voor incasso en kredietwaardigheid. Vandaar dat ik mijn kantoor heb uitgebreid met financieel echtscheiding advies.

Welk financieel scheidingsadvies kunt u verwachten van een adviseur?

Tijdens een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek bespreken we wat ik voor u kan betekenen. Wat zijn uw vragen? Op welke punten heeft u behoefte aan financieel advies? Wilt u inzicht in uw pensioen en hoe u deze het beste kunt verdelen? Wilt u een uitgebreid advies over partneralimentatie, verkoop huis of juist behouden?

Indien u met mij in zee wilt ga ik aan de slag en maak inzichtelijk wat u het beste kunt doen in uw specifieke situatie. Bijvoorbeeld: hoe kunt u uw hypotheek, pensioen, verzekeringen en beleggingen het beste laten aansluiten op uw toekomstplannen na de scheiding? Of wat kunt u het beste aanpassen in uw (levens)testament zodat u elkaar en uw kinderen verzorgd achterlaat bij onverhoopt overlijden?

De gegevens levert u snel en vanuit huis aan. Met uw DigiD logt u in daarna worden uw financiële gegevens geüpload in uw digitale klantdossier. Dit bespaart tijd en geld. Voor alles wat u zelf kunt doen hoeft u mij tenslotte niet te betalen. Op basis van mijn advies weet u wat de mogelijkheden zijn en of uw wensen en plannen haalbaar zijn.

Mijn conclusies licht ik tijdens een adviesgesprek toe aan de hand van een begrijpelijk en duidelijk financieel adviesrapport.

De kosten voor het kennismakingsgesprek bij u thuis of bij u op de zaak neem ik voor mijn rekening. Na dat gesprek stuur ik u geheel vrijblijvend een offerte gebaseerd op mijn uurtarief. Het uur tarief is € 150,- incl. BTW. U weet dan precies waar u aan toe bent. 

 
 
 

In overleg kom ik bij u thuis of maakt u een afspraak bij mij op kantoor. Desgewenst is dit ook ’s avonds mogelijk.


Disclaimer Privacyverklaring