De kosten voor bemiddeling hangen af van het aantal gesprekken dat nodig is om op een goede manier de scheiding samen te regelen. Iedere scheiding is anders. Is er een koophuis, zijn er kinderen?

Een kennismakingsgesprek is altijd gratis. In dit gesprek kan ik je meer vertellen over wat je allemaal kan verwachten. Ook kan ik al enkele van je vragen beantwoorden. 

Als je je goed voelt bij mijn aanpak en jullie door mij begeleidt willen worden dan kan je kiezen uit drie pakketten of mijn uurtarief.

Ik toets ook of jullie in aanmerking komen  voor een toevoeging van de Raad voor de Rechtsbijstand. Als je hiervoor in aanmerking komt, hoef je alleen een kleine eigen bijdrage betalen dat de Raad voor de Rechtsbijstand in rekening brengt. Je betaalt een wettelijk vastgestelde eigen bijdrage.  Op rechtsbijstand.nl kun je lezen of je hiervoor in aanmerking komt. Kosten van uittreksels en griffierechten worden aanvullend in rekening gebracht.  

Voor meer informatie of wanneer je een vraag hebt, vul dan het contactformulier in. Je kunt ook bellen of u stuurt een whatsapp 0629775763

Naast de kosten van de scheidingsmediator zijn er ook nog kosten voor bijvoorbeeld een advocaat, notaris, hypotheekadviseur, taxateur en de verschillende uittreksels. Deze extra bedragen zijn niet bij de kosten inbegrepen.

Voor coaching, onderwijs – en zakelijke mediation gelden andere tarieven. Wilt u weten wat de kosten voor een traject zijn bel of stuur een e-mail voor meer informatie.

 

In overleg kom ik bij u thuis of maakt u een afspraak bij mij op kantoor. 

 

<-->