Scheiden van A tot Z  is ontstaan vanuit een coaching praktijk waar leer- en gedragsproblemen van kinderen centraal staan. Doordat er steeds meer kinderen met ouders waar echtscheidingsproblematiek een rol speelde, naar de praktijk kwamen, hebben wij het uitgebreid met mediation. Door de ervaring op het gebied van onderwijs en arbeid ben ik breed inzetbaar. Bent u gezamenlijk ondernemer of heeft u te maken met conflicten betreffende uw kind met onderwijs zaken dan kunt u ook bij mij terecht. Ik werk in en rondom Zutphen en komen zelfs bij klanten thuis in de regio Arnhem, Doetinchem en Winterswijk.

Het is van belang dat u zich prettig, veilig en vertrouwd voelt tijdens de mediation sessie.  Tijdens de mediation sessies kijken we altijd naar wat er mogelijk is en wordt eerst gekeken of partijen er samen uit kunnen komen. Ook kunt u mij inhuren als u advies wilt op het moment dat er een convenant of vaststellingsovereenkomst overeengekomen is. Ik kijk graag met u mee en samen zetten wij de puntjes op de I.  

Natuurlijk kijk ik kritisch naar de juridische aspecten en standpunten, het financiële gedeelte maar zeker ook naar de mens. Het is belangrijk om te komen tot praktische, haalbare afspraken. Tijdens de mediation is er voldoende  ruimte voor emoties en aandacht voor communicatie. Als eerste luister ik naar jullie verhaal. Wat maakt dat jullie op dit punt zijn gekomen en hoe willen jullie in de toekomst verder zonder elkaar.  Ook na een scheiding blijf je met elkaar verbonden. Je verleden neem je mee en als er kinderen zijn is er altijd een toekomst samen.

Het scheidingsloket is gespecialiseerd in het familiezaken.  Scheidingen, nalatenschap en conflicten binnen de familie. 

 

 

Wie is Petra Ackermans

In 1989 heb ik de opleiding MDGO agogisch medewerk gevolgd in Utrecht. Deze opleiding kan ik goed gebruiken voor de hulp aan kinderen en ouders tijdens het rouwproces. Naast deze opleiding heb ik veel werk ervaring opgedaan in de financiële wereld.

Inmiddels bestaat de praktijk ruim 10 jaar. Als MfN mediator school ik mij jaarlijks bij. Op vele vlakken binnen de echtscheidingsbranche ben ik bijgeschoold tot scheidingsspecialist. Hierdoor kan ik oprecht zeggen ik help u van A tot Z.

Door al deze kennis te bundelen kan ik daadwerkelijk zeggen : ik begeleid scheidingen van A tot Z. Ik help u graag tijdens deze periode waar u veel beslissingen moet nemen op financieel, juridisch en emotioneel gebied.

 

<-->