Ieder mens start een relatie om gelukkig te worden met de ander. Door allerlei redenen kan een relatie onder druk komen te staan. Dit kan komen door kleine irritaties, ruzies en tegenslag en botsende karakters. In veel gevallen kom je er samen uit, soms lukt dat niet. Dat kan zelfs zover komen dat je uit elkaar groeit. Veel mensen gaan scheiden of leven jaren lang als broer en zus samen. Een aantal mensen proberen de schade te herstellen vaak is dit het moment dat er relatie therapie overwogen wordt. Is dat de juiste weg voor jullie? Is een coach of een mediator misschien beter om te leren communiceren. Vaak is daarmee het grootste probleem verholpen.

Bij therapie gaat men ervan uit dat er iets mis is, daar gaat vaak alle aandacht naar toe. Vanuit een probleem wordt een therapeutische aanpak bedacht en dan volg je therapie. 

Mediation ga je samen het gesprek aan en los je het geschil op.

Relatie herstel mediation

Scheiden of samen verder?
Denkt u aan scheiden maar is er nog twijfel? Met verzoeningsmediation kunt u samen in gesprek, onder vakkundige begeleiding van een mediator. Zonder druk en zonder dat de uitkomst vooraf vast hoeft te staan. Naar aanleiding van de gesprekken kunt u zelf beslissen wat voor u juist voelt en met behulp van mediation vastleggen of afwikkelen wat nodig is. Veel problemen ontstaan doordat je niet op de juiste wijze communiceert. Voor meer informatie sta ik u graag te woord.

Onder mijn begeleiding krijgt iedereen de ruimte om zijn of haar verhaal te vertellen.
Hierbij ben ik neutraal en onpartijdig.
 
 
<-->